Sepetim ( 0 )

Huzur Mezar - Tombstone Fabrikant van Turkije

Huzur Mezar is het toonaangevende grafsteenbouwbedrijf in Turkije met zijn gevestigde franchisenetwerk verspreid over alle steden over het hele land. Huzur Mezar heeft de meest geavanceerde technologieinfrastructuur in de sector en produceert de hoogste kwaliteit grafsteenmodellen met betaalbare prijzen, vooral die van dikke graniet en marmer.

Honderden unieke grafsteenmodellen staan ??vermeld op onze website op www.huzurmezar.com die online kan besteld worden. Wij zijn ook experts op het gebied van speciaal ontwerp mausoleum op aanvraag. Wij bieden ook aanvullende producten zoals 3D-reliëf, QR-code biografieën en porselein kleurenfoto's op grafstenen indien gevraagd.

Al onze modellen worden geproduceerd in onze fabriek gevestigd in Ankara en geleverd in een regio via Turkije via ons ongeëvenaarde netwerk van lokale franchise-bedrijven. Al onze franchise bedrijven garanderen de kwaliteitsverbintenissen van onze merknaam "Huzur Mezar". Al onze grafsteenmodellen zijn ontworpen om jarenlang aan te houden met allerlei externe factoren met hoogwaardig materiaal.

Bezoek onze website voor meer informatie over onze grafsteenmodellen en prijzen op huzurmezar.com.